Overslaan naar content

Wij zijn PowerField en PowerGo.

Bij PowerField en PowerGo gaan we voor een duurzame wereld op schone energie. Voor vandaag, en voor toekomstige generaties. Met ons werk streven we ernaar het verschil te maken. En wij zijn op zoek naar jou!

Sinds 2015 levert PowerField een aanzienlijke bijdrage aan de energietransitie via de ontwikkeling, realisatie en het beheer van zonneparken en energieopslagsystemen. PowerField heeft meer dan 400 megawattpiek (MWp) aan operationele en bouwklare zonprojecten in Nederland. Ook dochteronderneming PowerGo helpt de energietransitie vooruit door duurzame mobiliteit te bevorderen. PowerGo realiseert (snel)laadoplossingen voor elektrische voertuigen, waar met duurzame energie uit zonneparken van PowerField wordt opgeladen. Partners waar PowerGo laadoplossingen voor realiseert zijn onder andere HelloFresh, Jumbo, Basic-Fit, PLUS, Intratuin en verschillende overheden in zeven Europese landen. Zo bieden we een unieke totaaloplossing: opwek, opslag en afname van duurzame energie.

Onze cultuur en waarden

Familiecultuur

Familiecultuur

Vrijheid & flexibiliteit

Vrijheid & flexibiliteit

Persoonlijke groei

Persoonlijke groei

Teamwork

Teamwork

Carrièreontwikkeling

Carrièreontwikkeling

Duurzaam

Duurzaam

Goede arbeidsvoorwaarden

Goede arbeidsvoorwaarden

Sociale impact

Sociale impact

 • "Ik ben blij dat ik onderdeel mag uitmaken van de groei van PowerField en PowerGo. We zijn erg ambitieus en er is veel mogelijk binnen ons bedrijf. Dat maakt het werk ontzettend afwisselend en interessant."

  Monique Nuis-van der Hoeven

  HR Manager bij PowerField en PowerGo

 • "Het is mooi om samen met collega's nieuwe projecten te ontwikkelen die echt impact maken. De afwisseling en dynamiek maken het werk daarnaast heel plezierig. Geen dag is hetzelfde."

  Jaco van Leeuwen

  Project Manager bij PowerField

 • "Ons groeiende team werkt hard en slim, wat mooie resultaten oplevert. We zien kansen in de markt en zijn niet bang om die aan te grijpen. Zo blijven we stappen zetten in zowel de Nederlandse als Europese energietransitie."

  Jean-Louis Bertholet

  Chief Executive Officer bij PowerField en PowerGo

 • "In mijn rol als Head of Business Development zijn teamwork en gedeelde verantwoordelijkheid heel belangrijk. Bij PowerGo staan we altijd voor elkaar klaar. Dat maakt ons werk sterk."

  Jaimy Kearney

  Head of Business Development bij PowerGo

Bekijk onze vacatures

Bekijk onze vacatures en ontdek meer over PowerField en PowerGo.